Jom LIKE dan anda sebahagian dari KAMI!

SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKUNJUNG KE BLOG GITARKAPOKLAMA,HARAP ANDA MENYUKAI POST YANG ADA DI SINI,SILA LIKE DAN SHARE SEKALI YE !

Friday, 7 March 2014

Gelombang Reformasi Terakhir, Tangisan Keluarga Anwar di Mahkamah

Nurul Izzah dan Keluarga menangis apabila Hakim mengumumkan DS @anwaribrahim bersalah di Mahkamah Rayuan! Dimanakah hati perut manusia yang percaya kepada fitnah? Apakah lagi yang mereka mahukan? Sanggup memisahkan sebuah keluarga hanya semata2 utk membenarkan kezaliman itu terus berlaku!!


5.23pm: Wan Azizah dan anak-anaknya dilihat mengalirkan air mata.

Anwar berkata kejadian pada 1998 kini berulang apabila mahkamah juga mendapati beliau bersalah pada jam 5 petang.


"Ia berulang lagi, mereka mahu letak saya dalam lokap, sebab itulah mereka tidak mahu teruskan dengan mitigasi," katanya.


Friday, 14 September 2012

MENARIK!! Persamaan Wajah Anjing Dengan Tuannya

Akibat terlalu sayangkan binatang peliharaan tuan anjing sanggup membuat plastik surgery untuk kelihatan sama dengan anjing mereka.











Sama kan? Memang menakjubkan,macam dah jodoh mereka bersama.



MENARIK!! Kemalangan Paling Lucu Di Dunia

Selalunya kalau kita dengar pasal kemalangan ni,automatik apa yang di bayangkan adalah benda yang bahaya,takut,ngeri dan macam2 lagi. Tetapi,kali ini kemalangan di beberapa buah negara ini memang kelihatan agak lucu. Lihat gambar-gambar yang di sediakan di bawah.













KREATIF!! Bas Dijadikan Rumah Mewah



Sebuah bas persiaran mewah telah di ubah suai menjadi sebuah rumah mewah dengan bahagian dalamannya yang terlalu mahal untuk di miliki. Lihat gambar di bawah ini untuk pemandangan yang lebih jelas.



LAGAK ANAK TUAN RUMAH 

TEMPAT PENYIMPANAN KERETA

                                                    BAHAGIAN RUANG TIDUR


DARI PANDANGAN LUAR

RUANG REHAT

RUANG EKSLUSIF PEMANDU

BILIK MANDI UTAMA

BILIK TIDUR UTAMA

                               KEADAAN BAS YANG CANTIK PADA WAKTU MALAM
Sangat hebat,dekorasi bas tersebut sangat unik dan kreatif.

Monday, 10 September 2012

MENARIK!! Pengundian Laman Sosial Paling Berpengaruh.

Penyelidikkan dan pengundian laman sosial paling berpengaruh dan paling banyak pengguna di dunia,sertai mereka dengan bantuan klik  dari anda


Pada zaman serba moden ini,kebanyakkan remaja ataupon seluruh kalangan masyarakat mengemari sosial network ini,hal ini menyebabkan 1 daripada syarikat di malaysia mengadakan satu undian ataupun pemerhatian untuk melihat saluran laman sosial manakah menjadi pilihan penduduk di negara kita Malaysia ini. Jadi untuk memudahkan mereka,pembaca juga boleh bersama dalam program ini. Klik BORANG SURVEY LAMAN SOSIAL ini untuk melihat borang tersebut.


PEMBONGKARAN!! Apa Yang Dah Sime Darby Lakukan Pada Malaysia

Pada bulan Oktober 1910, perniagaan British William Sime dan Henry Darby menubuhkan Sime, Darby & Co, sebuah syarikat yang baru ditubuhkan dalam industri getah lumayan. Syarikat itu kemudiannya dipelbagaikan untuk penanaman kelapa sawit dan koko dan bertemu dengan kejayaan besar.


Tulis panjang pembaca tak akan faham.jadi untik lebih teliti apa yang sudah Sime Darby lakukan pada Malaysia,saksikan VIDEO yang bakal di paparkan ni.

SUBHANALLAH!! Planet Melintasi Bumi Di Sebelah Barat



Sebuah planet yang tidak dapat di kenal pasti telah melintasi bumi pada ogos baru2 ini. Video tersebut sempat di rakam oleh penduduk di barat. tidak pasti samada video ini benar benar berlaku atau hanya dari computer edit. Tapi yang pasti,suatu hari nanti akan berlaku juga peristiwa ini. Jom saksikan video yang berjaya di ambil di youtube ini.

         
Dah tengok? Sekarang anda sendiri taksirkan samaada betul ataupon hanya rekaan.